Ki vagyok én?
Bogdán Erik
Néhány mondat
Magamról...

1994 December 20.-án láttam meg a napvilágot Budapesten. Viszonylag egész fiatal koromban kezdtem el érdeklődni az informatika iránt, azon belül is weboldalakat szerettem készíteni. Körülbelül 10 éves koromban készíthettem az első weboldalt, amit még nem igazán mondhattam annak, mivel a jó öreg gportalt használtam hozzá. Ez még egy úgymond csak "cms" rendszer használata volt. 12 éves lehettem mikor elkészítettem az első html weboldalamat, és az már hozta magával a többi technológiát ami elengedhetetlen egy dinamikus weboldal létrehozásához.

Tanulmányimat az Európa 2000 SZKI-ben kezdtem informatika szakon, majd érettségi után Dánia felé vettem az irányt, ahol a Lillebaelt Academy-n tanulhattam multimédia desgin és kommunikációt, majd utána Computer Science szakon folytattam a tanulást. Eközben természetesen mindent megtettem az önfejlesztés céljából, millió + 1 kurzust végeztem el online, ezzel bővítve a tudásom a web területén.

Hazaköltözésem után azonnal sikerült elhelyezkednem, az önéletrajzaimat beadva már másnap. Az első munkahelyemen 1 évet voltam, mely után váltottam a jelenlegi munkahelyemhez, a Webtown-hoz. Itt 1 évet töltöttem el, majd kaptam egy ajánlatot a Vodafone-tól, melyet úgy éreztem, hogy muszáj elfogadnom, és kipróbálni a multi környezetet. Ezt követően nem igazán éreztem magam otthonosan a Vodafone-nál, majd váltás következett, és visszaszerződtem a Webtown-hoz. Jelenleg is ott dolgozom már 4. éve. Emellett 1 éve egyéni vállalkozó is vagyok főállásom mellett, együttműködve partnercégemmel, Zenosyne-al, komplex webes alapú rendszerek fejlesztését végezzük köztük nagynevű multiknak is.

Így dolgozom
Néhány egyszerű lépésben összefoglalva, ezeken a folyamatokon megyünk keresztül az ügyfél társaságában
1. lépés
Igényfelmérés
Egy igényfelmérés során, ami történjen akár interneten keresztül, akár személyesen, felmérést készítek a valós problémákról, igényekről, majd ezek alapján készítek egy árajánlatot.
2. lépés
Mérföldkövek
Az árajánlat elfogadása esetén, az ügyfél társaságában, mérföldköveket határozunk meg, melyek meghatározó szakaszai lesznek a projektnek, és segítenek szervezett keretek közé helyezni a projectet, a határidők betartása mellett.
3. lépés
Fejlesztés
Elkezdődik a tervezési és fejlesztési folyamat. A fejlesztés végeztével egy alapos tesztelésen esik át a rendszer, mely után az ügyfél részére is át lesz adva ezen célból. Ez után részesül az ügyfél oktatásban, mely segítségével könnyedén elsajátíthatja új rendszerének használatát.
4. lépés
Élesítés
Ha az ügyfél mindent rendben talál, és megkapta a megfelelő oktatást, Az előre egyeztetett módon, időpontban kerül élesítésre a project tárhelyen, szerveren, illetve applikáció esetén kerül fel az adott rendszer áruházába.
Ez várható tőlem
A velem történő együttműködés, munka során, garantáltan ezeket az alapelveket fogom az egész project alatt követni
minsőség
Minőség
Minőség
Különösen odafigyelek kiadott munkám minőségére, melyeket UI és Unit tesztekkel és alátámasztok megfelelően komplex rendszer esetén. Munkáim során mindíg törekszem minimalizánli a hibák lehetőségét a 0-ra, de ez sokszor lehetetlen feladat tud lenni.
pontosság
Pontosság
Pontosság
Egész életem során utáltam késni mindenhonnan, akárcsak 1 percet is, és ez meglátszik a munkáimon is. A megbeszélt határidőt napra pontosan betartom, illetve jobb esetben már napokkal idő előtt is készen van az adott project. Ez ügyben garantáltan nem fog csalódni, ha engem választ!
precizitás
Precizitás
Precizitás
Ez nagyban összefügg az előző 2 ponttal, a magas minőségre és a pontosságra való törekedésemmel. Különös gondossággal foglalkozok minden egyes projectemmel, mert nekem az ügyfél az első, nem a pénz.