Ezeken dolgoztam eddig
Feltöltés alatt, türelmét kérem!

Ugyan hosszú évek óta a szakmában vagyok, de a fejlesztéssel töltött időm alatt kevés publikálható referencia oldalt tudok közzétenni a titoktartási szerződéseknek köszönhetően. Ezeknek feltöltése egy kis időt vesz igénybe, szíves türelmét kérem! Mindenesetre ha érdeklődéséig nem kerülnének fel, telefonon illetve emailben szívesen tájékoztatom eddigi referenciáimról!

CleanAndDrive.hu

Egyedi tervezés & Ügyviteli rendszer

A Clean&Drive Magyarország egyik meghatározó résztvevője a mobil autómosás piacának. Elérkezve látták az időt egy saját fejlesztésű rendszerre, melyben igényeiknek megfelelően kezelhetik az alkalmazottak beosztását, szervezhetik munkarendjüket, és könnyedén áttekinthetik a beérkező foglalásokat akár külön mosóra lebontva.

A foglalási rendszer mellett kialakításra került egy belső ügyviteli rendszer, mellyel szabadon kezelhetik és szervezhetik a vállalkozás mindennapi ügyleteit.

Bővíthetőség

Az alkalmazás hátterét úgy alakítottuk ki, hogy hamarosan, minden probléma nélkül, egy applikáció is könnyedén tudjon kommunikálni a rendszerrel!

CleanAndDrive.hu weboldal
Zenosyne.tech weboldal

Zenosyne.tech

Sitebuild

Grafikus által megtervezett arculat weboldallá alakítása volt az elsődleges cél, természetesen a magas szintű reszponzivitás kíséretében.

Reszponzív megjelenés

Bármilyen eszközről is keresik fel a Zenosyne.tech weboldalát, garantáltan jó felhasználói élményben lesz részük, mivel a grafikus által mind asztali nézetre, mind mobil nézetre készült magas minőségű dizájn.

Bővíthetőség

A Zenosyne.tech weboldala külön kérésre készült OctoberCMS alapokra, melyet már jól ismerünk csapatommal, és szinte bármely igényt ki tudjuk vele elégíteni egy céges weboldal keretei között.

BogdánErik.hu

Egyedi tervezés

A BogdánErik.hu saját vállalkozásom weboldala, melyen jelenleg is tartózkodik! Egyedi tervezésű arculat, dizájn került megvalósításra, OctoberCMS keretrendszerrel, mely laravel alapú.

Reszponzív megjelenés

Bármilyen eszközről is keresik fel weboldalaimat, garantáltan jó felhasználói élményben lesz részük, mivel a reszponzivitás minden kritériumának megfelel a site

Bővíthetőség

Tekintve, hogy egy CMS rendszeren alapszik a weboldal, így bármikor könnyen, és egyszerűen lehet bővíteni a tartalmakat!

Bogdanerik.hu weboldal